Monday, October 29, 2012

Friend of Mine

Kali ini gue mau post lyric lagu lagii~
Tepatnya lagu galau sih kali ini hahaha.
Jadi gue tau lagu ini dari friend of mine ~ :p
Well, lagu ini emang ternyata nyentuh terutama setelah dengerin.. Pas baru liat lyric lagunya aja uda sedih ._.
Setelah dengerin lagunya, gw nangis ~ wew ._.
Mungkin gw nangis karena merasa jlebb banget hahahaha karena ya ternyata lagu ini ditunjukan buat gue.


I've known you for so long 
You are a friend of mine 
But is this all we'd ever be? 
I've loved you ever since 
You are a friend of mine 
But babe, is this all we ever could be? 

You tell me things I've never known 
I've shown you love you've never shown 
But then again, when you cry 
I'm always at your side 
You tell me 'bout the love you've had 
I listen very eagerly 
But deep inside you'll never see 
This feeling of emptiness 
It makes me feel sad 
But then again I'm glad
I've known you all my life 
You are a friend of mine 
I know this is how it's gonna be 
I've loved you then and I love you still 
You're a friend of mine 
Now, I know friends are all we ever could be 

You tell me things I've never known 
I've shown you love you've never shown 
But then again, when you cry 
I'm always at your side 
You tell me 'bout the love you've had 
And I listen very eagerly 
But deep inside you'll never see 
This feeling of emptiness 
It makes me feel sad 

But then again 
Then again 
Then again I'm glad

Friday, October 5, 2012

Save Me

Kali ini gw mau ngepost lyric lagu lagi :)
Berhubung gw udah mulai menjauh dari dunia game karena keterbatasan console...
Maka untuk sekarang-sekarang ini, gw ngepost kisah-kisah kehidupan gw atau gak lyric lagu yang lagi gw demenin ajalah ya wkwkwkwk.

Jadi sekarang lagu yang pengen gw post itu dari Avenged Sevenfold, atau biasa juga disebut A7X.
Gak usah kaget juga, gw yang cewe ini demen banget sama A7X ._. .. Karena gw akui they are so amazing~
Salah satu lagunya yang masih gw demenin baru-baru ini itu "Save Me".
Gw udah suka lagu ini hampir 2 bulan, dan menurut gw itu termasuk rekor. wkwkwk.
Ni lagu gw akuin enak banget dan lyricnya juga... Enak kalau lo bisa menghayatinya :)
Mungkin lagu ini bisa dibilang madesu dan bikin orang kepengen mati ._. hahahaha tapi jujur aja enak banget ini lagu... walaupun durasinya terbilang cukup lama yah.. 10 menit 53 detik..

so this is the lyric =)

Let's go
They all know, they all know
Sorry, did I wake your dreams?Some questions run to meWe only, only wake up when we sleep
Met by the lunar lightTrouble's all we findLost our way tonight
Is it something we said?Is it something we said to them?Is it something we said?
Save me, entrapped in a vile worldSave me, where the endingsAre the same as every otherWe're only here to die
Save me, I'm losing my only dreamSave me, I can use some guiding lightSome place to goIf you hear me let me know
They all know, they all know
Ever since the day you leftMy fate's been set unknownHow many yearsTo walk this path alone?
So much to see tonightSo why'd you close your eyes?Why can't I shut mine?
Is it something we did?Is it something we did to them?Is it something we did?
Save me, entrapped in a vile worldSave me, where the endingsAre the same as every otherWe're only here to die
Save me, I'm losing my only dreamSave me, I can use some guiding lightSome place to goIf you hear me let me knowIf you hear me let me know
Help me find my waySaid help me find my way
No pulse inside of meStone cold lips and heresyAll lies into a degreeLosing you I wanna be
You'll find out, right nowHe may be out of his mindBut someday you will findThat sanity has left us all blindAnd dragged us all behind
A moment seen with those eyesCrystal blue disguiseThey say that all beauty must dieI say it just moves on
If you'd only open your mindThen someday you will findInsanity left us behindAnd walk right through the dark
I can see the picture's clear as yesterdayPictures of my ownI can hear the voices begging you to stayBut know you're not alone
Save me, entrapped in a vile worldSave me, where the endingsAre the same as every otherWe're only here to die
Save me, I'm losing my only dreamSave me, I can use some guiding lightSome place to goIf you hear me let me knowIf you hear me let me know
Tonight we all die youngTonight we all die youngTonight we all die youngTonight we all die youngTonight we all die youngTonight we all die young
Tonight we all dieTonight we all die young

Nah sekarang masuk ke makna dari lagu ini.. menurut gue yahh... Jadi lagu ini ditujukan untuk Rev, drummer A7X yg udah wafat..
Nah.. bisa terlihatnya tuh dari kata-kata di lyric ini di mana dia bilang "So much to see tonight, so why do you close your eyes? Why can't I shut mine?"
Dalam hal ini, si penyanyi kesannya pengen nyusul yang udah mati ini, karena dia udah gak tahan sama kehidupan di dunia ini, dan dia beranggapan bahwa kita hidup, hanya untuk mati juga ujung-ujungya. Dia merasa terperangkap aja di dunia ini. Intinya, sesuai dengan judulnya. Dia minta untuk diselamatkan dari dunia ini :)

We Are Different

Sesuai judulnya.. Kita semua itu diciptakan berbeda oleh Tuhan..
Gw tau itu, tapi entah kenapa gw masih sering ngerasa minder...
Mungkin karena gw melihat seseorang, punya banyak sekali bakat, dalam orang tersebut itu kalau di the sims ibaratnya creativity,logic,mechanical,cooking,charisma dan segalanya itu udah full...
Gw ngerasa kayaknya gw itu kecil banget.. Bakat gw aja toh setengah-setengah doang.. Itupun gw masih suka ngerasa berat untuk ngejalaninnya...

Jadi intinya gw sedang mencoba memotivasi diri gw sendiri, supaya gw gak minder setiap gw ngeliat bakat yg dimiliki oleh orang lain..
Masalahnya, orang tersebut itu,bisa dibilang dulu "saingan" gw.
Yapp ceritanya cukup panjang lah pokoknya ._.
Tapi gue harus tetap optimis =)

So just remember, that God created us to be different :)